Welke past bij jou?

Een passende zorgverzekering is voor iedereen anders. Bij Blend hebben we met veel zorg de best passende zorgverzekering voor je samengesteld. Ben je benieuwd of jouw zorgverzekering wel bij je past of heb je behoefte aan persoonlijk advies? Je kunt met al je vragen terecht bij een van onze experts.

De zorgverzekering

Iedereen die in Nederland woont of werkt is verplicht om een zorgverzekering af te sluiten. De inhoud van de (verplichte) basisverzekering wordt door de Rijksoverheid bepaald, dus de verzekerde zorg is bij iedere zorgverzekeraar hetzelfde. Het bedrag dat door de zorgverzekeraar vergoed wordt is echter afhankelijk van het soort basisverzekering (natura of restitutie). Het is daarnaast mogelijk en in veel gevallen verstandig, om een (niet verplichte) aanvullende (tandarts-)verzekering af te sluiten. Deze verzekeringen bieden extra vergoedingen voor kosten die niet worden gedekt door de basisverzekering. De dekking van de aanvullende (tandarts-) verzekeringen verschillen per zorgverzekeraar. Werkgevers kunnen via Blend een collectieve zorgverzekering aanbieden van zorgverzekeraar EUCARE, die de uitvoering heeft uitbesteed aan volmacht kantoor Aevitae B.V.

De 7 voordelen van een collectieve
zorgverzekering bij Blend

 1. Hoge korting op de aanvullende zorgverzekering
 2. Uitgebreide aanvullende dekkingen
 3. Zorg over de grens tegen kostprijs
 4. Wij hanteren geen zorgplafond
 5. Extra's om gezond en vitaal te blijven
 6. Persoonlijke en flexibele service
 7. Gratis overstapservice
Voordelen-collectieve-verzekering

Blend Grensregio Pakket

De Blend Grensregio Pakket biedt kostprijsdekking voor planbare zorg die verleend is in België of Duitsland binnen een straal van 55 kilometer vanaf de Nederlandse grens. Voorwaarde is dat er sprake is van medisch noodzakelijke (tandheelkundige) zorg wegens een ziekte, een ongeval of een aandoening. Is de zorg verleend in overige delen van België of Duitsland? Dan is er recht op een vergoeding tot maximaal 2 keer het marktconforme tarief in Nederland. Het pakket is van toepassing als dit op collectief contractniveau is afgesproken én er een restitutie basisverzekering is afgesloten. Op het polis blad staat in dat geval het 'Blend Grensregio Pakket’ vermeld.

Verschil in basisverzekering

Basisverzekering Natura

 • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders
 • Géén zorgplafond
 • 80% vergoeding (gemiddeld gecontracteerd tarief) bij zorgverleners zonder contract
 • Ruim aanbod gecontracteerde zorgverleners

Basisverzekering Restitutie

 • 100% vergoeding gecontracteerde zorgaanbieders
 • Géén zorgplafond
 • 100 % vergoeding (marktconform) bij zorgverleners zonder contract
 • Vrije keuze zorgverleners 
Logo Blend

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.