Dit is Blend
Grenzeloos verbonden

Maak kennis met Blend. De zorgverzekering die gaat voor een positieve impact voor mens en omgeving om de wereld een beetje gezonder te maken. Nieuwsgierig geworden naar waar wij nog meer voor staan? Je leest het allemaal op deze pagina!
Geschiedenis-Blend-BGZC

Het ontstaan

Blend is een voortborduursel van Stichting BGZC (Belangenbehartiging Grensoverschrijdend Zorg Collectief). Deze stichting is in 2005 opgericht om de belangen te behartigen van aangesloten werkgevers, hun werknemers, bijbehorende gezinsleden en gepensioneerden. Door middel van volume hebben we concrete afspraken kunnen maken, met name over kortingen en vergoedingen in de aanvullende dekkingen. De zorg over de grens dient goed geregeld te zijn i.v.m. de wet: vergoeding aan 100% Nederlands tarief wat kan resulteren in eigen bijdragen. 

Dit is vandaag de dag nog steeds een belangrijk onderdeel van de stichting, maar een nieuwe naam en uitstraling past beter bij deze tijdsgeest en maakt het mogelijk om alle ambitieuze plannen in de toekomst te kunnen realiseren. 

Waarom Blend?

De naam verwijst naar het feit dat het product een blend (mix) is tussen verschillende partijen. Ook staat Blend voor het mengen van zorg: met de Grensregio Pakket kun je kiezen voor vrije keuze van zorg in Nederland, België of Duitsland. De slogan 'Grenzeloos verbonden' sluit daar mooi bij aan: De grens maakt niet uit, we zijn verbonden. Daarnaast mengen we de standaard zorg met thema’s zoals vitaliteit en preventieve zorg.  

De beste zorg,
op de juiste plek

Wat we doen

We geloven in preventieve zorg en het stimuleren van een gezonde levensstijl. Onze mensen doen meer dan vinkjes zetten en regeltjes volgen, omdat we vinden dat maatschappelijke waarde toevoegen van belang is. We staan voor elkaar klaar. We werken samen, nemen verantwoordelijkheid en handelen met inlevingsvermogen en integriteit. Jouw verhaal, daar gaat het om. Want zoals
jij is er maar één.

Hoe we impact maken

Een gezonder leven begint bij jezelf, maar de verantwoordelijkheid voor een gezondere bevolking ligt bij iedereen. Wij zijn er voor iedereen die goed wil leven en oud wil worden, door de best mogelijk zorg bereikbaar te maken en te zorgen voor wat er echt toe doet. Samen met zorgverleners, bedrijven en experts in
binnen- en buitenland verleggen we de grenzen van zorg, ook voor de generaties na ons.

De vijf zekerheden waar Blend voor staat

Actief-luisteren

Actief luisteren en doordacht adviseren: wij zijn er om je te helpen.

We-doen-wat-we-zeggen

We zeggen niet alleen wat we doen, we doen vooral wat we zeggen.

Positieve-impact

Positieve impact voor mens en omgeving.

Gedeelde-verantwoordelijkheid

Gedeelde verantwoordelijkheid: samen maken we de wereld een beetje gezonder.

Flexibel

Flexibel: wij bewegen met je mee, omdat jij (en jouw situatie) ook verandert.

Logo Blend

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.