Contact

Heb je vragen of twijfels? Aarzel dan geen moment om ons team van experts te contacteren. Zij zijn gespecialiseerd in zorgverzekeringen in Nederland en over de grens. Bij Blend doen wij niet aan onpersoonlijke chatbots of eindeloze keuzemenu's, bij ons krijg je echte mensen van vlees en bloed aan de lijn.

Contactgegevens

Mr. F.J. Haarmanweg 16
4538 AR Terneuzen

0115 - 61 83 44

Openingstijden

Maandag t/m vrijag
08:30 uur - 17:00 uur

Mijn-Blend-app

Werknemer

Je zorgzaken regelen is niet altijd even makkelijk, daarom begrijpen wij dat je vragen hebt. Twijfel daarom niet om contact op te nemen met ons team van experts. Zij luisteren aandachtig naar jouw situatie en zoeken samen met jou naar de best passende oplossing.

Wil je verzekerd zijn van een gesprek? Maak dan via onderstaande knop een afspraak voor een telefoongesprek of kantoorbezoek. Alle overige vragen kun je stellen via onderstaand contactformulier.
 

Maak afspraak
pexels-tima-miroshnichenko-5439139

Werkgever

Vragen over je zorgcollectiviteit of heb je interesse om deze aan je werknemers aan te bieden? Onze zorgadviseurs gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken en vragen te beantwoorden. Plan je afspraak voor een gesprek in via onderstaande knop.

Wil je melding maken van in- of uitdiensttreding van een medewerker? Gebruik dan dit formulier. Voor alle overige vragen vul je onderstaand contactformulier in.
 

Maak afspraak

Contactformulier

Logo Blend

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.